Despre SOS4Beauty

Afla mai mult

Despre noi

Povestea Noastra

Salonul S.O.S 4 Beauty, s-a nascut dintr-un vis. Un vis la care s-a muncit ani la rand, pentru care s-a pus mult suflet, a fost nevoie de rabdare, intelegere si multa responsabilitate. Dupa aproximativ doi ani si jumatate in care am muncit ca fiecare obiect sa fie pus la locul potrivit, ficare mic detaliu sa primeasca atentia si insemnatatea de care avea nevoie, am reusit. Salonul S.O.S 4 Beauty si-a deschis usile la data de 18 aprilie 2019. Prima zi a fost una incarcata cu emotie, stres, responsabilitate, munca si energie, intrucat am vrut ca totul sa fie aproape perfect, pentru ca stim foarte bine ca perfectiunea nu exista. Toate aceste lucruri le-am facut pentru dumneavoastra, cei ce ne-ati calcat pragul atunci, pentru cei ce au venit pe parcurs, dar cu siguranta si pentru cei ce vor urma sa vina. Este adevarat ca nu avem o vechime considerabila in ceea ce priveste piata pentru acest domeniu, dar va pot garanta ca personalul acestui centru de infrumusetare este unul dotat cu experienta in domeniul de beauty si exceleaza pe zi ce trece datorita dumneavoastra si probele la care ne-ati supus de-a lungul acestei experiente minunate, numarandu-se astfel printre cei mai buni in meseria pe care o practica, in aceasta tara.

Istoria noastra

Pentru fiecare dintre noi, meseria pe care o practicam este importanta si consideram ca profesionalismul, omenirea, rabdarea, educatia, comunicarea si uneori riscul, sunt cheile unei reusite sigure in orice profesie.

Pentru ca acest centru cocheteaza in domeniul beauty, am incercat sa imbinam placerea pe care ne-o ofera domeniul cu arta infrumusetarii. Consider ca, noi cei care practicam aceasta meserie, fie ea de hair stilist, tehnician unghii false, cosmetician, make-up partist,frizer, suntem niste artisti, niste sculptori care dau originalitate, finisare si putin din personalitatea fiecaruia dintre noi cerintelor dumneavoastra.

Specialitatea Noastra

Toti cei care fac parte din echipa S.O.S 4 Beauty, au fost selectati pe baza mai multor criterii, fiecare dintre coechipieri sunt unicati in ceea ce fac. Niciunul nu va reusi sa fac o coafiura sau o tunsoare la fel ca cealalta, deoarece fiecare are viziunea propie si stiu sa tina cont de materialul cu care lucreaza. Ne place sa fim unici in ceea ce facem si nu vom promite un rezultat sigur niciodata, pentru ca suntem oameni si nu putem avea certitudinea ca mereu va fi exact asa cum va doriti. Incercam pe cat posibil sa comunicam cu dumneavoastra si sa va facem sa intelegeti ca unele lucruri nu se pot rezolva atat de repde, trebuie un proces mai lung, unele tunsori, coafiuri sau culori nu se potrivesc cu trasaturile, caracterul sau personalitatea pe care o aveti si va dam alte optiuni care sa va multumeasca. Suntem constienti ca nu putem fi pe placul tuturor, este impotriva legi firii omenesti, dar cu siguranta putem sa incercam sa fim catusi de putin pe placul dumneavoastra!

Unique Services

Expert Artist

Gifts & Offers

Unique Services

Expert Artist

Gifts & Offers

Programul Nostru

De luni pana sambata: 10AM - 8PM

Dum: Inchis

Artistul Nostru

Intalneste expertii nostri

Pentru fiecare dintre noi, meseria pe care o practicam este importanta si consideram ca profesionalismul, omenirea, rabdarea, educatia, comunicarea si uneori riscul, sunt cheile unei reusite sigure in orice profesie.

Senior Artist

CAROLYN JACKSON

Senior Artist

SARAH STACKS

Senior Artist

ROSE JACOBS

Senior Artist

MAservicii1